Beste 10 sporthorloges (Sep. 2018) – Buyer’s Guide List

Beste 10 sporthorloges 2018 – Koopgids

Door Jeroen de Koning |

beste sporthorloge 2018Maak jij je tijdens het sporten wel eens zorgen over je hartslag? Of wil je automatisch bijhouden welke route je hebt gelopen? Sporthorloges zijn een perfecte uitvinding, maar er zijn duidelijke verschillen tussen de beschikbare modellen en merken. Sommige horloges zijn waterbestendig tot tientallen meters diepte, en anderen niet. Ook hebben niet alle sporthorloges een GPS-module om jouw hardloop-route bij te houden, maar enkele horloges kunnen wel gekoppeld worden aan jouw smartphone met GPS. Met deze top 10 vindt jij makkelijk de smartwatch die het beste bij jou past.

Verwen jezelf met een nieuw sporthorloge! Deze lijst van de 10 bestverkochte sporthorloges zal jou helpen bij het kopen van een verbeterde versie van de stappenteller. Om de goede voornemens vol te houden is het belangrijk een plan te hebben en je voortgang bij te houden, en daar zijn deze slimme horloges perfect voor. Elk van deze horloges kan gebruikt worden als hardloophorloge, maar als je ze wilt gebruiken tijdens de wintersport heb je er waarschijnlijk één nodig met een hoogtemeter. Deze top 10 is niet gerangschikt, maar volledig gebaseerd op de bestverkochte horloges van de afgelopen weken.

Top 10 sporthorloges 2018

Welk horloge het beste bij jou past ligt vooral aan wat je er mee wilt doen, maar deze top 10 lijst wijst jou de weg. De horloges zijn vaak te verkrijgen voor heren en dames, waarbij het horlogebandje voor vrouwen vaak smaller en kleiner is.

NaamHartslagfunctieHoogtemeterGewicht
TomTom Runner 3 CardioJaNee46 gramBekijk prijs
Polar M400 HRJaJa45,4 gramBekijk prijs
Polar M200 OutdoorJaJa40 gramBekijk prijs
Garmin Forerunner 235JaJa42 gramBekijk prijs
Polar M430JaJa51 gramBekijk prijs
Polar M600JaNee63 gramBekijk prijs
Garmin Forerunner 35 (Aanbevolen)JaNee39 gramBekijk prijs
Suunto Spartan Trainer Wrist HRJaJa66 gramBekijk prijs
Garmin Forerunner 30JaNee37,3 gramBekijk prijs
Sanitas SPM 10JaNee42 gramBekijk prijs

Beste uit de test & Beste Koop

Garmin Forerunner 35 ReviewHet aanbevolen horloge is de Forerunner 35 van Garmin, omdat deze zeer goede recensies heeft gekregen en goed geprijsd is. Zo noemt Bol.com het een "Beste Koop", en de Consumentenbond noemt het de "Beste uit de test & Beste Koop" in hun onafhankelijke onderzoek. Dit lichtgewicht GPS-hardloophorloge is uitgerust met Elevate™ hartslagmeting op de pols, zodat je zonder hartslagband om de borst kunt lopen. Daarnaast functioneert dit horloge ook als activity tracker en telt het onder andere het aantal stappen en de verbrande calorieën. Het monitoren van je slaapritme en slaapkwaliteit zorgt voor goed inzicht in jouw herstel.

Goedkoop horloge

Sanitas SPM 10 ReviewBen je op zoek naar een goedkoop sporthorloge? De SPM 10 van Sanitas is het goedkoopste horloge uit deze lijst, en toch heeft ook deze smartwatch goede beoordelingen ontvangen. Als je dus een goed én goedkoop sporthorloge wilt kopen, kun je prima kiezen voor de SPM 10. Het horloge heeft geen GPS, geen stappenteller, geen trappenteller en geen slaapmeter, maar wel een hartslagfunctie (zonder borstband) en een caloriemeter. Als je dus enkel je hartslag wilt meten, werkt dit prima, maar onthoud wel dat je heel veel interessante functionaliteiten mist. Ook is dit horloge niet waterbestendig, dus moet je oppassen met het regenachtige weer in Nederland. Een sporthorloge is een investering waar je nog jaren gebruik van kunt maken.

En nu, kiezen!

De keuze voor een nieuwe gadget moet je zelf maken, maar met deze handmatig samengestelde lijst van de 10 bestverkochte producten ben je al geholpen. Al deze 10 producten zijn populair en goed beoordeeld, dus dit maakt het kiezen een stuk makkelijker.

TdK

Jeroen de Koning

Jeroen de Koning is een 27-jarige blogger uit Noord-Holland. Hij is afgestudeerd van de opleiding HBO Informatica en heeft een grote liefde voor alles wat met computers en technologie te maken heeft.


10Producten.nl is Partner van Bol.com met het Partnerprogramma, en ontvangt een commissie op aankopen die gedaan worden via deze links.